Чужих дітей не буває.

2205

Два тижні до початку нового навчального року. Діти готуються до отримання нових знань, а їх батьки збирають малечу до школи. Аби допомогти  родинам, які опинилися в складних життєвих ситуаціях та потребують  підтримки, у обласному центрі функціонують різні організації, серед яких і Хмельницьке обласне відділення «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ Снідом».

Підтримка тим, хто щоденною працею допомагає іншим. Нині «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ Снідом» охоплюють для 146 дітей, які тим чи іншим чином мають відношення до проблеми СНІДу. З них 46 ВІЛ – інфіковані. Тут постійно намагаються зробити будні цих дітей цікавими та пізнавальними. Нещодавно у приміщенні з’явилася нова кімната. В ній планують проводити святкові програми для дітей. Першим святом – стане ранок присвячений Дню Знань.

Вже не один рік народний депутат України Сергій Лабазюк і його Благодійний фонд «Ми поруч» допомагає дітям хворим на ВІЛ СНІД. В організації кажуть, постійно підтримують та заохочують малечу – без подарунків не минають жодних великих свят.

Перед початком навчального року організація звернулася за допомогою до цього нардепа. Просили не багато, лише 20 наборів школярика. Ті в свою чергу відреагували оперативно.

 

" " " "