Чи буде Myfest у Хмельницькому

1284

Вибух позитивних емоцій та вражень. У Хмельницькому пройде Myfest. На відміну від інших,молодіжний фестиваль планують не у режимі онлайн, а наживо. Традиційно, проведуть захід на території парку молодіжного, щоправда не як минулоріч, у дводенному форматі, а за один день. Що готують організатори та як адаптують гучну подію до умов карантину?

Вибух позитивних емоцій та вибух позитивних вражень. Під таким гаслом плануютьMyfest 2020. На відміну від минулорічного, цьогорічний фестиваль пройде не у дводенному форматі, а за один день.

Традиційно, молодіжний фестиваль пройде на території молодіжногопарку.На відміну від інших, подібних заходів,Myfestпланують не у режимі онлайн, а наживо.

Як і минулого року, на фестивалібуде кілька локацій. Аби не було масового скупчення людей,тематичні зони одну від одної розташуютьподалі. Родзинкою фесту стане головна сцена.

Щодо програми фестивалю, каже організаторка, її вже напрацювали, щоправда анонсувати хоч щось поки що зарано. Наразікоманда затійників вивчає всі ризики та підлаштовує фестиваль до вимог карантину.

А запланували Myfest на наступний місяць. Щороку фестиваль проходив до Всеукраїнського дня молоді, цьогоріч дату проведення трішки перенесли. Гучну молодіжну подію літа запланували на 12 серпня, Міжнародний день молоді.

" " " "