Наркотикам – бій: впродовж 2020-го в області – гарні показники у боротьбі із наркозлочинністю

1133

Наркотикам – бій: впродовж 2020-го в області – гарні показники у боротьбі із наркозлочинністю. За сім місяців нового року результати – кращі, ніж за 12-ть попереднього. Найбільшим досягненням копи вважають припинення діяльності двох груп наркоторговців. Одна із них – достатньо небезпечна, адже розповсюджувала зілля через інтернет.

Цей весь перелік наркотиків уже ніколи не піде у продаж. Завдяки проведеній роботі працівники управління протидії наркозлочинності вилучили це сумнівне добро у торговців. За сім місяців 2020-го тут – кращі результати, ніж за 12-ть 19-го. 155 кримінальних проваджень – це лише ті, які стосуються збуту.

А ще на рахунку управління протидії наркозлочинності виявлення та знешкодження 2 нарколабораторій і наркопритону. Крім того, дві групи злочинців за розповсюдження – під судом. Одну спіймали у наркодиспансері – там торгували медичним метадоном й займалися вимаганням. Іншу відстежили через роботу у мережі.

Інтернет-торгівля наркотиками – чи не найнебезпечніший різновид наркозлочинності. Адже дає можливість придбати зілля без проблем і кожному.

В поліції вкотре звертаються до населення із проханням навіть не намагатися пробувати наркотики. Адже розповсюджені нові види – синтетики – викликають звикання ледь не з першого разу. Підсісти на зілля легко, а, от, позбутись залежності – практично нереально!

" " " "