Чи готові громади до зими – відповідали на колегії в адміністрації.

535

Область готується до опалювального періоду. В громадах завершують ремонтувати котельні та заготовляти вугілля. Аби не стало несподіванок, про усю зроблену роботу керівники громад доповідали в адміністрації.

Громади краю звітують про готовність до зими. В адміністрації заслухали, що вдалося зробити за літній період, аби взимку комунальні заклади були із теплом. У Дунаєвецькій громаді 2 котельні перевели на тверде паливо. Місцеве комунальне підприємство боргує перед «Нафтогазом України»  понад 5 мільйонів гривень. З 29 котелень у навчальних закладах, 19 працює на газу.

У громаді запаслися понад чотирма сотнями тонн вугілля, паливом забезпечені на 85 відсотків. З навчальні заклади поки не готові до сезону холодів. Проте, голова громади запевнила – це тимчасово. Натомість розповіла – до зими провели заходи по енергозбереженню.

А у Полонській  ОТГ кажуть – комунальне підприємство забезпечили дровами на 30 відсотків. У закладах перевірили готовність котлів. Заготівлю палива завершать до 1 жовтня , каже голова громади.

У Нетішині, Волочиську та Хмельницькому усі будинки обладнали засобами обліку тепла. Загалом область на 70 відсотків готова до опалювального періоду.

 

" " " "