Читальна зала для дітей та дорослих.

822

Відпочити та збагатити внутрішній світ запрошують хмельничан  хранителі бібліотечних фондів. Для цього до читальні йти не обов’язково. Книги й розваги чекають всіх у сквері імені Тараса Шевченка. На свіжому повітрі дітлахи можуть скласти пазли чи додати фарб розмальовці. А дорослі погортати сторінки періодичних видань чи улюблених авторів.

Цікаве заняття для усіх, хто любить думати. Хмельничан запрошують відволіктися від сучасних гаджетів та поринути у цікавий світ пригод та пізнання. Книжкові полиці – на будь-який смак. Навчальна, художня, наукова, дитяча література… Завітати до вуличної бібліотеки можна всією сім’єю.

Літній зал бібліотеки приймає відвідувачів та прагне розширити коло читачів. Колись  цікаве заняття у еру Інтернету втратило популярність, проте,  у арсеналі читальні багато сучасних видань у привабливому дизайні.

До послуг перехожих не лише   книги, а й періодика – як для дорослих, так і для дітей. Перші можуть збагатити свій внутрішній світ, другі – розважитися.  Зробити це на свіжому повітрі варто встигнути до кінця серпня – далі читацький сквер не працюватиме.

" " " "