Цьогоріч Хмельницький першим в Україні засвітить новорічну ялинку: які дива чекатимуть на нас

Вже через кілька днів можна буде прийти на відкриття новорічної ялинки та різдвяно-новорічного ярмарку, що розгорне свої принади біля зеленої красуні

6599

Уже у неділю, в перший день зими, у Хмельницькому офіційно відкриють ялинку, а разом із нею і новорічний ярмарок, повідомляє сайт Хмельницької міської ради.

Цьогоріч наш Хмельницький першим в Україні відкриє новорічну ялинку та розпочне веселу естафету різдвяно-новорічних свят. А їх у грудні-січні ціла низка – тільки встигай святкувати.

Читайте також: На Хмельниччині вже розпочинають продаж новорічних ялинок

Відкриття ярмарку 1 грудня розпочнеться з великого концертного шоу, яке представлять хмельницькі виконавці. Серед них – улюбленці публіки, і не лише місцевої: Мотор’Ролла, Stanza, Zворотня Dія, Grace, Марина Круть, Віктор Шайда, Марина Українець, Інна Гласова, Павло Дасюк, Дарина Коневега, Дар’я Сохрякова, Назарій Поляков. Саме ці таланти виступлять у щоу “Зірки запалюють ялинку”. І, звісно, з такими зірками вона сяятиме ще яскравіше.

Поряд із головною ялинкою міста, уже традиційно розташується різдвяне містечко із ярмарком, де можна буде придбати різноманітні сувеніри, ялинкові прикраси та новорічні атрибути. Тут же можна буде почастуватися смаколиками та зігріти душу гарячими напоями. Крім того, тут буде облаштовано кілька фотозон, де хмельничани матимуть можливість зробити сюжетне фото на згадку про свято.

Упродовж усього циклу різдвяно-новорічних свят (а триватимуть вони аж до Водохреща,19 січня) тут проходитимуть концерти, масові дитячі забави та народні гуляння. Оргкомітет уже розробив програму заходів, і розваг у ній вистачить на усякій вік і смак.

Різдвяний ярмарок у Хмельницькому має свою сторінку у Facebook. Тож за усіма анонсами святкових заходів можна стежити на ній.

" " " "