Де хмельницьким дітям розвивати свої таланти? Палац творчості дітей та юнацтва презентував свої гуртки та художні колективи.

1344

Співати, танцювати, декламувати вірші чи збирати моделі літаків. В дитинстві малюкам цікаве все і важливо направити дитячі бажання на розвиток їхніх талантів. Хмельницький палац творчості – один з найбільших закладів позашкільної освіти в Україні та  налічує понад 80 гуртків за різними напрямками. Керівництво закладу традиційно на початку нового навчального року влаштувало презентацію, на якій детально розповіли про роботу гуртків та показали здобутки вже досвідчених колективів.

  Вікторії Клопотовській 18. У палаці творчості дівчина навчається вже майже 13 років. Віка – учасниця театру пісні «Злагода». За час занять у колективі об’їздила із виступами чи не всю Україну, брала участь у різноманітних конкурсах.  Дівчина каже, не уявляє своє життя без творчості і саме у палаці знайшла колектив однодумців, а в обличчі керівника – справжнього друга.

Софія займається декоративно-ужитковим мистецтвом у палаці творчості вже рік. На презентацію гуртків прийшла, аби подивитись чи не з’явилось чогось нового. Дівчинка каже, продовжувати заняття і в цьому році хоче, якщо вистачить часу. Мама Софії – пані Ольга розповіла, вдома побільшало картинок, листівок зроблених руками доньки.

Наразі палац творчості є одним з найбільших в Україні закладів позашкільної освіти. Тут навчаються близько 2,5 тисяч дітей. У палаці є 6 творчих відділів, які включають в себе понад 80 різноманітних гуртків.

Навчаючись у палаці творчості, діти не лише здобувають міцні знання з улюбленої галузі, а й випробовують свої сили на різноманітних змаганнях. Тут дбають, аби заклад став місцем культурного дозвілля та центром для пошуку, розвитку і підтримки юних талантів.

 

" " " "