Де з’явиться перший майданчик для вигулу тварин у Хмельницькому?

963

Хмельничани сказали своє слово. З 19-го вересня до 10-го жовтня містяни мали змогу визначити перший мікрорайон, у якому з’явиться майданчик для вигулу собак. Робили це за допомогою онлайн-голосування на сайті міськради. Було шість варіантів: Гречани, Ракове, Південно-Західний, Виставка, Дубове й Озерна.

Хто перший встав, того і тапки… Хмельницький визначився із найактивнішим мікрорайоном – жителі Південно-Західного масиву перемогли у голосуванні на розміщення першого майданчику для вигулу тварин.

Участь у цих публічних консультаціях взяли п’ятсот сімдесят двоє хмельничан. Здається – зовсім мало, та організатори обговорень кажуть – в обласних центрах в середньому голосують до півтисячі містян. І такі рішення мають рекомендаційний характер.

Швидше за все майданчик для вигулу тварин з’явиться ось на цьому місці. Саме цю галявину на перехресті Львівського шосе із вулицею Хотовицького для таких потреб рекомендують і поліцейські. Можливо наступного року із цього недоглянутого поля зроблять цивілізовану зону для прогулянок із чотирилапими друзями.

Щоправда про зовнішній вигляд чи наповнення такого місця на разі не йдеться. Можливо будуть ще одні публічні консультації.

" " " "