ДЕНЬ АВТОМОБІЛІСТА І ДОРОЖНИКА

379

Традиційно в останню неділю жовтня в Україні святкують день автомобіліста і дорожника. Це офіційне професійне свято відзначають не тільки водії-любителі, а й люди, якф працюють у сфері автотранспорту і дорожнього господарства. У переддень в сесійній залі Хмельницької облради вшанували кращих працівників галузі.

День працівника автотранспорту або ж день водія в Україні офіційно святкують з 1993-го року. Сама професія дорожника є давньою, та залишається актуальною і сьогодні. Через якісну роботу дорожньо-транспортних служб залежить промисловість та економіка країни.

Тож, у сесійній залі Хмельницької обласної ради зібрались дорожники Хмельниччини. Проте через правила карантину не всі завітали на урочистості. Кращих у своїй справі привітали грамотами та подарунками.

За традицією день автомобіліста і дорожника святкують в останню неділю жовтня. Цьогоріч дата професійного свята припадає на 31-е число. Його відзначають також і професійні водії, ті, хто за кермом автобусів, маршруток, тролейбусів та трамваїв. Також вітання приймають і водії-любителі.

" " " "