День автомобіліста та дорожника у Хмельницькому

1482

Водії, диспетчери, кондуктори та керівники транспортних підприємств. Працівники цих професій у останню неділю жовтня відзначають своє професійне свято – День автомобіліста та дорожника. Урочистості з цієї нагоди відбулися і у Хмельницькому. Представників дорожньо-транспортної галузі привітали місцеві посадовці, а кращих з кращих нагородили грамотами та подарунками.

Водії, диспетчери, кондуктори, керівники транспортних підприємств та ряд інших професій. Від їх праці залежить чи маємо ми якісні дороги та чи задоволені транспортними послугами. Наразі ж у дорожньо-транспортному господарстві Хмельниччини є деякі проблеми.

А ще на ринок транспортних послуг Хмельницького заходять перевізники з інших областей. Це, тому, переконують у адміністрації, що дрібні підприємства міста конкурувати з ними не в змозі.

Не оминули і тему фінансування. У вирішенні транспортних питань області вона займає далеко не останнє місце.

Та разом з тим маємо і «плюси». Як-не-як, а дороги, хоч і потроху, та ремонтують, працюють органи дорожнього контролю та й доїхати до роботи можна з будь-якого куточка міста. А ось люди, що задовольняють потреби городян у транспорті, незабаром, у останню неділю жовтня відзначають своє професійне свято.

Святкування Дня автомобіліста та дорожника відбулися і у Хмельницькому. Представників дорожньо-транспортної галузі привітали місцеві посадовці, а кращих з кращих нагородили грамотами та подарунками.

Свої грамоти отримала і патрульна поліція міста. Насправді, кажуть, працюють не для відзнаки, а для людей, втім приємно, коли старання оцінюють.

А з 17-го вересня місцевим копам довірили усю транспортну мережу Хмельниччини. Тобто тепер від них та колег по цеху залежить безпека на дорогах всієї області, від перевізників – якість на комфорт пасажирських перевезень.

 

" " " "