Дорога з квасолі привела до тюрми: на Хмельниччині спіймали злодійкуватого Гензеля

1295

Дунаєвецькі копи спіймали злодійкуватого Гензеля. 39-річного жителя села Смотрич затримали одразу після скоєння злочину гарячими слідами з квасолі. Її чоловік поцупив у 77-річної односельчанки. Разом із рештою речей старенької, мішок бобових ніс додому і не помітив як залишив їстівний орієнтир. Власне він і привів поліцейських до зловмисника, котрому вже оголосили про підозру.

Знайомтеся – це Надія Миколаївна. Донька 77-річної постраждалої від рук злодюжки жінки і досі не може повірити, що її стареньку мати обікрали. Ще й у власній хаті. З середи не четвер посеред ночі до обійстя пенсіонерки прокрався невідомий.

Не зволікаючи бабуся одразу викликала правоохоронців. Особливо старатись для того, аби віднайти зловмисника поліцейським не довелося. Він як Гензель із дитячої казки, залишив по собі їстівний слід. Замість крихт хліба, котрі у братів Грімм позбирали птиці, чоловік вимостив дорогу з квасолі. Вона, власне, і привела поліцейських, котрі прибули на виклик старенької, до будинку самого злодія.

39-річний чоловік ромської національності 22 роки провів за гратами. З-під замка вийшов лише півроку тому і, ймовірно, знову туди відправиться.

Причиною крадіжки, кажуть поліцейські, стала любов до оковитої. Випити хотілось, а грошей не було, бо не працював. Донька постраждалої розповідає, до цього випадку, сама особисто пропонувала злочинцю підробіток – той працювати категорично відмовився.

 

" " " "