День міста і День Незалежності України у Волочиську

5092

У Волочиську ж нині відзначали одразу дві святкові дати. Тут день міста співпадає із Днем Незалежності України. Тож святкувати почали зранечку – відкриттям оновленої дошки пошани. Внесок сімнадцятьох жителів міста закарбували у центрі міста. Пан Володимир, учасник АТО, каже, це не йому одному визнання на дошці пошани.

А тих, хто доклався до перемоги, та побачити її, на жаль, вже не зможе, посмертно вшанували присвоєнням звання почесного громадянина Волочиська.

Кожен із присутніх на святі розуміє, що незалежність України і досі здобувають на сході вояки української армії. Тож побажання у кожного одне – миру і спокою.

І обов’язково здобудемо те, на що заслуговуємо. Адже українці – вперті і працелюбні. Втім, вимагати усього й одразу зрозуміло не можна. Двадцять шість років для країни – надто юний вік, каже генеральний директор Групи компаній «VITAGRO» Петро Лабазюк.

Коли в 1991 році наша держава стала вільною, нині народному депутатові України Сергієві Лабазюку було лише одинадцять років. Парламентар зізнається, пам’ятає які надії тоді покладалися на незалежність. Нині ж ситуацію переосмислив і розуміє, що свобода й воля України залежить від усіх українців і твориться руками кожного.

 

" " " "