День міста у Старокостянтинові

1656

Яскраво, цікаво та, звісно, з подарунками. Так Старокостянтинів відзначив свій день народження. На свято автовокзал №2 отримав новенькі очисні споруди, а мікрорайон «Металіст» – амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Для усіх мешканців керівництво міста влаштувало запальний концерт. Разом зі старокостянтинівцями святкувала день народження і наша знімальна група.

Донедавна у цьому куточку Старокостянтинова каналізація текла практично на вулиці. Тепер один із найвіддаленіших мікрорайонів має новенькі очисні споруди. До слова, подарунок вартістю у більше ніж 12 мільйонів гривень автовокзал №2 отримав на день народження рідного міста.

Такого подарунка, кажуть люди, чекали кілька років. Тепер радіють – «індійських струмків» під ногами більше не буде.

За добу сучасне обладнання може очистити близько двохсот кубів стічної води. До слова, сама очистка здійснюється без хімічних препаратів – біологічним способом.

На цьому подарунки не закінчуються. Надалі мер пообіцяв мікрорайону дороги та  зручне транспортне сполучення з центром. Не залишився без новинок і мікрорайон «Металіст».

На день народження міста мікрорайон «Металіст» отримав амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Обійшлося все у 2 мільйони, втім, каже мер, здоров’я людей – безцінне. Тому й у його планах ще дві амбулаторії. Якщо ж говорити про саме святкування дня міста – то для усіх мешканців тутешня влада влаштувала запальний концерт. Як-то кажуть, без подарунків ніхто не залишився.

 

" " " "