День працівника лісу відзначили на Хмельниччині

1398

Ліси нашої держави все більше потребують особливої уваги до себе. Тому на допомогу їм приходять люди, які несуть найблагороднішу  місію – збереження і примноження екологічних багатств України. Днями лісівники відзначили своє професійне свято. Відбулись святкування і на Хмельниччині.

Представники з усіх лісництв зібрались в обласному центрі з нагоди професійного свята. Його працівники лісу традиційно відзначають в третю неділю вересня. Привітати та відзначити кращих лісівників прийшли очільники області.

Хмельницькі лісівники відзначали свято з неабиякими здобутками. Перевиконано завдання з усього комплексу лісогосподарських робіт.  Заготовлено 370 тисяч кубометрів деревини. Обсяг реалізації продукції склав майже 400 мільйонів гривень і зріс на шістнадцять відсотків. Середньомісячна заробітна плата штатного працівника склала більше 12-ти тисяч гривень. До бюджету всіх рівнів внесено 110 мільйонів гривень, а до Єдиного соціального внеску перераховано 36 мільйонів гривень.

Плоди своєї праці лісівники бачить через 50-60 років, тому вони мають бути надзвичайно відповідальними, вміти працювати на перспективу. Незначна похибка лісівника може в майбутньому обернутися чималою шкодою для лісу, тому постійно треба робити висновки, змінювати підходи до догляду за лісовими культурами.

Керівники області відзначили кращих працівників лісу грамотами та подарунками. А місцеві колективи влаштували лісівникам святковий концерт.

За привітаннями та подарунками лісівники Хмельниччини не забувають про надважливе. Про те, що в країні йде війна, і про те, що кожен повинен допомагати хлопцям, які боронять нашу державу на сході.  Тому в день свого професійного свята працівники лісу зробили подарунок АТОвцям.

Лісівники Хмельниччини сподіваються і вірять  – війна скоро закінчиться. Своїм колегам, які служать в АТО допомагають чим тільки можуть, аби усі свої сили держава мала змогу спрямувати не на війну, а на  економічний розвиток, на забезпечення добробуту громадян

 

" " " "