День молоді у Черепівці

1700

Розважальна програма, безкоштовне  морозиво, повітряні кульки та батути. У селі Черепівка Хмельницького району відзначили День молоді. Окрім свята юні, зібрання селян мало ще одну місію. Незабаром Черепівка стане частиною Олешинської ОТГ. Відтак, на свій захід запросили гостей і з сусідніх сіл. Кажуть, ріднитися треба наперед.

Українська молодь – за спорт, моя громада – мій добробут та дари місцевої природи. Такі тематичні виставки були у Чепепівці Хмельницького району. Щоправда, це далеко не усе, чим дивувало село. До свята тутешні жителі підготувалися ретельно, а цими вихідними відзначили День молоді.

Солодка прохолода для усіх, повітряні кульки та улюблена розвага дітей – батути. Такі подарунки до Дня молоді підготували черепівчанам Сергій Лабазюк та його благодійний фонд . Щоправда, каже помічник народного депутата, допомагають завжди, а сьогодні старалися особливо, хотіли, щоб свято вдалося для кожного.

А розпочався День молоді нетрадиційно. Адже, окрім самого святкування, була ще одна місія. Незабаром Черепівка стане частиною Олешинської ОТГ. Власне, про це і говорили, та, навіть, запросили гостей і з сусідніх сіл. Кажуть, ріднитися треба наперед. А вже потім – усе, як годиться, – концертна програма, танці, співи та веселощі.

Словом, гуляло все село, втім найбільше радості у дітей. Кажуть, їм неабияк повезло, адже до їх послуг аж два батути. Один – для молодших, ще один – для старших.

Особливо сподобалося Віталіні. Дівчинка не тямиться від щастя. Каже, аби з’їхати ще раз, знову займатиме чергу.

Такі радісні відгуки свідчать тільки про одне – свято стовідсотково вдалося. Попереду ще одне – об’єднання з Олешинською сільською радою, щоправда тоді гулятиме не одне село, а п’ять.

 

" " " "