День села Черепова.

1790

Гучно та весело відзначили день села у Череповій. Так масово день народження населеного пункту відзначають вже вдруге. Татешні артисти підготували концерт, відзначили і воїнів-захисників. А для наймолодших підготували цікаву розважальну програму.

Черепова – невеличкий населений пункт в Олешинській громаді. Тож день народження села – справжня подія для жителів. До місцевого будинку культури  сходяться глядачі, адже місцеві артисти підготували концерт. Такі масові гуляння в Череповій відбуваються вже вдруге.

На сцені – виступи  народних артистів. Такими самобутніми талантами пишається громада.

Декілька  захисників із Черепової побували на сході країни. Їх відзначили цінними подарунками. А для наймолодших організували  цікаву програму із конкурсами та розвагами. Найбільше дітям до душі припало шоу мильних бульбашок.

Як запевнили у громаді – такі святкування допомагають згуртуватися жителям та відчути себе єдиною родиною.

Долучилися до святкування і представники благодійного фонду Сергія Лабазюка « Ми поруч». У розпал святкування усіх охочих пригощали смачними ковбасками  з пилу-жару. Апетитні частування прийшлися до смаку гостям свята.

День народження  населеного пункту пройшов у піднесеному настрої. Адже у селі  Черепова вміють не лише  працювати фізично, а й гарно розважатися.

" " " "