«Поділля» нарешті потішило своїх вболівальників .

807

Не яскравий на моменти, втім – результативний. Хмельницьке «Поділля» удома зіграло матч проти житомирського «Полісся». Цього разу рідне поле місцевій команді таки допомогло. Подоляни вперше у цьогорічному сезоні виграли домашній поєдинок.

Можливо, футбол десь і неякісний, втім емоції фанів стовідсотково непідробні. Цими вихідними хмельницьке «Поділля» зіграло домашній матч проти житомирського «Полісся». Хмельничани у цьогорічному сезоні вперше потішили своїх вболівальників на рідному полі.

А якщо додати підтримку вболівальників та й те, що удома і поле допомагає, – хмельничани були неперевершені. У підсумку, воротар суперника двічі виймав м’яч з сітки воріт, натомість житомиряни не створили жодного гольового моменту.

Рахунок 2:0 для подолян означає «плюс» три очки, щоправда у турнірній таблиці вони залишаються на останньому місці. А ось «Полісся» до цього матчу, займало третю сходинку турніру.

Наступний матч другої ліги хмельничани проведуть 13-го жовтня проти київської «Чайки». Саме ця команда наразі займає передостаннє місце у турнірній таблиці.

" " " "