«Новатор» проти «Галичанки»: хмельничанки двічі переграли суперниць

960

Перемога у суху. Хмельницькі новаторівки у рідних стінах зіграли з тернопільською «Галичанкою». У двох домашніх матчах місцеві волейболістки не подарували суперницям жодного сету. Тож, у підсумку наші дівчата виграли двічі з рахунком 3:0.

Цими вихідними хмельницькі новаторівки вперше провели домашній матч. У рідних стінах волейболістки зіграли з тернопільською «Галичанкою». У жодному з двох поєдинків наші дівчата не дали суперницям й шансу на перемогу, більше того – не подарували жодного сету.

Насправді, каже головний тренер «Галичанки», склад його команди цього року повністю оновився, тож поки що від дівчат максимального результату не вимагає. А ось до кінця сезону, сподівається наставник, тернополянки ще позмагаються за нагороди найвищого дивізіону.

При цьому, минулого року «Галичанка» замикала трійку лідерів Суперліги. А ось «Новатор» у поточному сезоні тільки дебютує. Грандіозних завдань, каже головний тренер новаторівок Олексій Колісецький, на першу Суперлігу не ставлять, втім плани на медалі таки є.

Стати на крок ближче до перемоги хмельничанки зможуть вже 12-го та 13-го жовтня. У Запоріжжі на новаторівок чекає тамтешня «Орбіта».

" " " "