День спонтанного вияву доброти у «Карітасі»

1220

Добро має свій день. 17-го лютого людство відзначає спонтанний день вияву доброти. Безкорисливі і  добрі вчинки у цей день – невід’ємна частина святкування. Щоправда в Україні цей день не надто популярний, адже існує трохи більше як десятиліття. Втім, частина українців, зокрема представники «Карітасу» вже кілька років, хоч і не спонтанно, та виявляють доброту напередодні цього дня.

Антиперспіранти, губки, пральні порошки – два десятки пакунків із побутовою хімією та засобами для гігієни карітасівці Хмельницького нині роздали своїм підопічним.

Нині під соціальним супроводом «Карітасу» вісім десятків хмельницьких родин. Пані Людмила нещодавно звернулася до благодійного фонду – змусило скрутне матеріальне становище. Вона самотужки виховує двох дітей, а житло родина винаймає.

Не вистачає заробітної плати і родині пані Олени. Вона так само мати двійка дітей, тож пакунки із побутовою хімією стануть у нагоді.

Тут чим можуть, тим і допомагають, тим, хто цього потребує. Тож у випадку, якщо Ваша родина потрапила у скруту радять звертатися у «Карітас», де не спонтанно, а планомірно намагатимуться виявляти доброту.

 

" " " "