«День відкритих дверей» у патрульних

1450

Питання-відповіді та екскурсії по Управлінню. Хмельницькі патрульні організували «День відкритих дверей». Захід, звісно, – не новинка, адже подібні зустрічі правоохоронці влаштовують постійно. Втім, цей затягнеться, майже, на цілий місяць, а точніше до 10-го липня. Власне, тоді і закінчиться набір у патрульні Хмельницького.

Онлайн-анкета, подача документів та проходження тестування. У Хмельницькому триває набір до патрульної поліції. Аби кандидати більше знали про можливу майбутню професію, тутешні правоохоронці організували «День відкритих дверей».

Початок – традиційний – питання-відповіді. До прикладу, Віталій відбір у патрульну поліцію проходить вперше. Каже, у роботі правоохоронців цікавить усе.

А ось Аліна відбір у патрульні проходить вдруге, окрім того, подавала документи на слідчу. У цілому, специфіку роботи дівчина знає, втім, каже, питання все таки є.

Проходить відбір і Валентин. Юнак не тільки заповнив анкету та подав документи, а й пройшов тестування. Втім, каже, на «День відкритих дверей» прийшов не роздумуючи, адже хоче знати більше.

А ось ці чарівні пані ще вагаються – подавати документи чи ні. Тепер, кажуть, після спілкування з патрульними рішення прийняти буде легше.

Як кажуть, інформації багато не буває, відтак кандидатів цікавили не лише організаційні питання, а й особистісні. До прикладу, чи не пожалкували теперішні патрульні, що обрали таку роботу.

А ще як поєднують особисте життя з роботою, чи цікаво працювати, як справляються з різноманітними ситуаціями та як гартують стресостійкість.

Опісля плідного спілкування, патрульні повели коридорами Управління. Кажуть, поліція – це не лише екіпаж на лінії, а великий кадровий апарат.

Отакий стук у двері відділ аналітичного забезпечення чутиме ще не раз. Адже цей «День відкритих дверей» у поліції затягнеться аж до 10-го липня. Власне, тоді і закінчиться набір у патрульні Хмельницького.

 

" " " "