Слони на майдані Незалежності та фігури-топіарії у сквері ім.Т. Шевченка та парку ім. М. Чекмана. Хмельницький прикрасили живими скульптурами.

1254

Живими скульптурами прикрасили Хмельницький. На майдані розмістили фігури слоненят, у сквері Шевченка Геометричні фігури і тваринки у парку ім. Чекмана. “Живі” скульптури радуватимуть хмельничан та гостей не один рік, щоправда, за умови, якщо їх не зіпсують самі мешканці міста або… їх чотирилапі друзі. Цілком можливо, що для захисту від тваринок скульптури естетично огородять.

Слони на майдані, геометричні фігури у сквері Шевченка та тваринки у парку Чекмана. Так міська влада вирішила прикрасити місто. Встановлення живих скульптур – ідея не нова, кажуть в міській раді. Образи для скульптур підбирали усім колективом.

Фігури-топіарії, придбані за кошти з міського бюджету. Комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста закупило топіарій на майже 42 з половиною тисячі гривень. Фігури перебуватимуть на утримані цього комунального підприємства. А хмельничани наразі придивляються до нових зелених прикрас. Відгуки поки що тільки позитивні.

Щоправда, обираючи місце для встановлення зелених скульптур, комунальні служби вирішили не ризикувати і розмістити їх під пильним оком камер відеоспостереження. Та комунальники і влада сподіваються на сумліність містян і вірять, що кожен хмельничанин цінуватиме та не шкодитиме живим скульптурамю

 

" " " "