День відповідального водія у Хмельницькому

1016

Виставка поліцейських авто, показ мод, забіг у п’яних окулярах та, звісно, гонки. Так у Хмельницькому пройшов перший день відповідального водія. Влаштували автодійство громадські активісти разом з патрульною поліцією області. Для хмельничан вони підготували конкурси, різноманітні майстер-класи та тест-драйви. Окрім цього, водії, котрі попередньо зареєструвалися, змагалися у спринт-слаломі.

У пана Костянтина – двадцять років водійського стажу, втім ось так ганяти, розповідає, подобалося завжди. Спершу – разом з батьком, тепер сам – професійний кермувальник.

І відтоді, зізнається Костянтин, любов до авто тільки посилюється. БМВ, розповідає водій, – вже третє його авто, втім не це – не просто набір залізяк, це – справжній друг.

Пані Неля – також водійка з багаторічним стажем. Як тільки пішла в автошколу, зізнається, одразу ж зрозуміла – автомобіль це – її.

І таких, для кого авто – не просто техніка, а швидкість, – як ковток свіжого повітря, у Хмельницькому зібралося понад десяток. У нас пройшов перший день відповідального водія. Влаштували автодійство громадські активісти разом з патрульною поліцією області.

Виставка поліцейських авто, показ мод, забіг у п’яних окулярах та стіл довіри. Це – далеко не все, що було на першому дні відповідального водія. Також для хмельничан підготували конкурси, різноманітні майстер-класи та тест-драйви. Окрім цього, водії, котрі попередньо зареєструвалися, змагалися у спринт-слаломі.

Перший день відповідального водія став своєрідним розігрівом. Попереду, запевняють організатори, на хмельничан чекають насправді грандіозні автодійства.

" " " "