День Європи у Хмельницькому

503

Україна – це Європа. Про це говорить не тільки географічне розташування нашої країни. Вже кілька років наша держава демонструє, що і цінності, які сповідуються в нас – не пережиток радянського минулого, а цінності молодої країни, яка постійно розвивається. Вихідними хмельничани мали намір  відзначити це, бо в середині травня в нашій державі відзначають дні Європи.

Святкування Дня Європи у Хмельницькому розтягнулися на весь вікенд. В суботу  розпочали із майстер-класів. А ближче до вечора у Молодіжному парку хмельничани мали змогу влаштувати пікнік та послухати виступи місцевих гуртів.

Людей зібралося небагато. Аби дотриматися карантинних обмежень широкої рекламної кампаній спеціально не робили, кажуть організатори.

Хмельницький музичний гурт Грейс вже вкотре виступає на дні Європи. Лідер команди каже, грають гаряче аби позитивний настрій був у кожного.

Україна та Хмельницький – це Європа. Про це знають як дорослі, так і найменші хмельничани.

Емоції від заходу люди виплескували у танцях та співах.

На завершення першого дня всі охочі мали змогу переглянути французьку кінострічку «1+1». До цього люди готувалися завчасно з собою принесли теплі речі та ковдри. Щодо кінопоказів, то їх демонструватимуть кожні вихідні.

 

 

" " " "