ДЕНЬ ЗАХИСНИКА

639

На варті кордону та цілісності країни. В переддень свята захисника військовослужбовці та прикордонники приймали вітання. У 8 полк та прикордонну академію завітали перші особи області та народні депутати. Під час урочистого шикування за свою службу частина військових отримали нові звання та подяки. Святкові  збори організували і в військовій частині мікрорайону Дубово.

Напередодні Дня захисника та захисниці усі мужні та самовіддані приймають вітання. Мова про військових – а саме тих, хто відповідає за технічне та кадрове забезпечення, автосупровід та ремонт обладнання. Вітання і прикордонникам – саме вони першими зустрічають гостей, а у час війни – і ворогів. З самого ранку 13 жовтня на плацу прикордонної академії – урочисте шикування. Там відзначили кращих за службу.

Священники помолились за тих, хто загинув, обороняючи суверенітет країни.

Слова під час урочистостей мали і друзі навчального закладу. Народний депутат України Сергій Лабазюк та його благодійний фонд тісно співпрацюють вже роки.

Сергій Лабазюк відзначив грамотами військовослужбовців за сумлінну службу. Напередодні свята Покрови привітали курсатнів та педагогічний склад і від Хмельницької обласної ради.

Вшанували вояків і у військовій частині 1788. Вона є гордістю Хмельниччини та держави. Ці захисники та захисниці на власні очі бачили безжальні будні війни.

Привітала присутніх військових і голова Хмельницької обласної ради. Віолета Лабазюк каже, військовим важлива підтримка в буденному житті.

Від обласної ради військовослужбовці отримали відзнаки. А від благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» сертифікат на будівництво каплиці. Не раз доводили свій професіоналізм і військові частини А 3808. Вони не раз брали участь у боях на сході країни там миротворчих місіях.

Троє офіцерів віддали життя у боротьбі за незалежність країни. Їх подвиг вшанували хвилиною мовчання. А тим, хто проявив себе на службі – подяки та подарунки, зокрема і від обласної ради. Від народного депутата України Сергія Лабазюка військовим вручили грамоти.

Приємним сюрпризом у нелегкій роботі стане кімната психологічного розвантаження. Сертифікат на її облаштування від благодійного фонду нардепа «Ми поруч» вручили під час урочистостей командиру частини.

" " " "