Убивство на Камꞌянеччині꞉ у поліції розповіли подробиці

Трагічний випадок трапився у селі Оринин, що у Камꞌянець‒Подільському районі

508

Там у власному будинку виявили обпалене тіло шістдесятирічного місцевого жителя. Крім того, на тілі було виявлено ножові поранення. Чоловік раніше був судимим.

Як розповіли у поліції, до правоохоронців звернулися  жителі села, які розповіли, що  чоловік не зꞌявляється  і не виходить на звꞌязок.  Правоохоронці  вирушили до його будинку та знайшли тіло господаря обпалене та замотане у килим.

Зꞌясувалося, що господар разом із своєю гостею, 23‒річною місцевою жителькою, розпивали алкогольні напої. Між ними спалахнула сварка, яка згодом переросла в бійку. Жінка нанесла потерпілому 20 ударів ножем . Від травм чоловік помер на місці. Гостя одразу ж зникла з місця злочину. Проте згодом повернулася аби приховати скоєне. Вона замотало тіло у килим та підпалила будинок.

Проте підпал не вдався.  А обпалене тіло знайшли поліцейські, які прибули за викликом місцевих мешканців. За отриманою інформацією поліцейські  встановили особу зловмисниці та затримали її. Жінка зізналася у скоєному.

За фактом події відкрито кримінальне провадження. За умисне вбивство жінці доведеться  відповісти. Зараз вона перебуває під вартою. Розслідування триває.

" " " "