День Збройних Сил України відзначили у Старокостянтинові.

917

6 грудня українці щорічно святкують день народження своїх збройних сил. В цей день в Україні всіх чоловіків, захисників рідної землі, її цілісності та суверенітету, вітають з професійним святом. Святкові заходи з нагоди відзначення 26-ї річниці створення Збройних Сил України відбулись і у гарнізонному будинку офіцерів Старокостянтинова.

Збройні Сили України відзначають свою 26-ту річницю. У Старокостянтинівському районі з нагоди свята армійців привітали керівники міста та району. Звертаючись до військовослужбовців Старокостянтинівського гарнізону голова районної державної адміністрації Сергій Фесун подякував за любов до рідної землі, самовіддане служіння українському народу та проявлені мужність і героїзм при захисті територіальної цілісності України.

Міський голова Старокостянтинова також приєднався до привітань. Микола Мельничук зазначив, український народ буде завжди вдячний усім, хто причетний до збройних сил. За відданість, патріотизм та бажання змінити життя в Україні на краще.

Привітала військовослужбовців директор Департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації Світлана Лукомська. Пані Світлана зазначила, що завдяки офіцерській честі, яку мають українські бійці – наша держава захищена та незалежна.

Особливі слова вдячності за сприяння нашим військовим Світлана Лукомська висловила волонтерам  Старокостянтинівщини. Пані Світлана відзначила, волонтерська діяльність допомагає військовим знати і розуміти, що їх цінять, про них дбають та чекають вдома.

Почесними грамотами та подарунками відзначив кращих військвовслужбовців голова Старокостянтинівської районної державної адміністрації. Крім того, Сергій Фесун вручив військовим сертифікат на спецтехніку для порятунку життя захисників України. Самі ж військові стверджують, вони не герої – просто роблять свою роботу. Головне для них, аби держава, влада, люди змінювались на краще, поки вони стримують ворога на Сході. І вже сьогодні, кажуть бійці, представники влади, прислуховуються до людей, переймаються проблемами військових та надають усю необхідну допомогу.

Під час урочистостей хвилиною мовчання вшанували пам’ять наших земляків, які віддали своє життя за збереження незалежності та цілісності України. Учасники художньої самодіяльності гарнізонного будинку офіцерів подарували присутнім незабутній святковий концерт.

 

" " " "