Депутати фракції «Самопоміч» підтримали бюджет міста Хмельницького на 2019 рік.

732

Більше ніж три мільярди склав бюджет міста Хмельницького на 2019 рік. Основні видатки – на медицину, освіту та ремонт доріг. Фракція політичної партії «Об’єднання «Самопоміч»  підтримала кошторис міста. Обранці від «Самопомочі»  ефективно працювали в депутатських комісіях, тож  переконують – у видатках враховані соціальні та економічні потреби міста.

Освіта, медицина та утримання доріг – усі важливі статті видатків у кошторисі  міста на наступний рік враховані. Хмельницький має розвиватися та створювати платформу для розвитку бізнесу. Поштовхом до цього стане створення Індустріального парку. На проект вже виділили гроші та земельну ділянку. Як кажуть представники «Самопомочі» у міській раді за це рішення віддали свої голоси, адже розуміють необхідність його появи для самого міста.

В бюджеті на 2019 рік враховані видатки на потреби онкохворих та тих,хто має цукровий діабет, збільшені витрати на одного учня в розмірі 200 гривень. Член бюджетної комісії , депутат від  фракції  політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Олександр Василишин каже,  комісія працювала понад місяць над доповненнями до бюджету. Тому кінцевий результат називає оптимальним для міста та його жителів.

Як показує практика великих міст – левова частка видатків скеровується саме на гуманітарні галузі. Будівництво шкіл, утримання закладів соціальної опіки, розвиток культури – це суспільні  потреби,  на яких не можна економити – каже міський голова Львова, лідер політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Андрій Садовий.

В політичній партії «Об’єднання «Самопоміч»  вважають підтримку гуманітарного блоку видатків приорітетним. Також представники партії переконані , що місто має дотримуватись стратегії економічного розвитку, аби залучати інвестиції.

" " " "