Депутати від «Самопомочі»  за раціональне використання комунального майна.

1033

Раціональне використання комунального майна та  турбота про здоров’я школярів. Депутати обласної ради від «Самопомочі» на черговому пленарному засіданні відзначилися продуктивними рішеннями. Зокрема,  представники фракції  наполягали на поверненні до питання закриття інтернату у Соколівці. На утримання закладу іде понад 10 мільйонів щороку, а учнів там навчається трохи більше двадцяти.

Депутати обласної ради від партії «Самопоміч»  на черговому пленарному засіданні  працювали продуктивно та злагоджено. Серед  інших, подали і депутатський запит представники «Самопомочі». Так,  депутат обласної ради від фракції «Самопоміч» В’ячеслав Антонюк пропонує запровадити в області  програму «Шкільне молоко». З відповідним запитом  обранець вже звернувся до обласної ради. За його словами, поки на національному рівні її впроваджували в державі з 2011-го по 2016 роки,  Хмельниччину це оминуло. Тож розробка  стратегічної програми  якісного харчування для школярів дасть можливість і для підтримки тваринництва. Адже кількість дійних корів минулого року скоротилося в області на 14 відсотків.

Ще одним результативним рішенням у стінах ради відзначилися представники  «Самопомочі» при голосуванні за закриття Соколівської  спеціалізованої школи. Даний інтернат у вересні обслуговуватиме лише 21 дитину, а от обслуговуючого персоналу там – більше 60 осіб. Комісія обласної ради, під головуванням депутата від «Самопомочі» Інни Ящук, працювала  в закладі.

Хоча депутати з першого разу не підтримали закриття інтернату,за ініціативи фракції «Самопоміч» до питання повернулися. Адже закриття – це не бездумне ставлення до дітей з особливими освітніми потребами, а шанс для них до адаптації в суспільстві, кажуть депутати від «Самопомочі».

Тож нераціональне використання комунального майна та бюджетних коштів – основа, якою керувалися депутати від «Самопомочі» голосуючи за закриття закладу.

Депутати від «Самопомочі» займають активну позицію щодо збереження комунального майна та жорсткого контролю за його використанням. Адже лише так можна навчитися цінувати державний ресурс та економити кошти на місцях.

" " " "