«Деревня» Анастасії Сабадах.

1212

Символи у малюнках. Молода художниця Анастасія Сабадах відкрила першу персональну виставку в галереї «На Проскурівській». Авторка вміло поєднала казки із графічними малюнками та дала стару архаїчну назву своїм роботам –  «ДеревнЯ». Ці малюнки народилися під час періоду самотності. Адже Анастасія заради творчості відмовилася від благ цивілізації і поїхала до віддаленого селища, у якому проживала майже один рік.

Точки, лінії та криві. У Хмельницькій галереї «На Проскурівській» презентували першу персональну виставку Анастасії Сабадах. Усі роботи виконані у векторній графіці. Об’єднала їх авторка  під назвою «ДеревнЯ». Це слово символічне для художниці. Каже, воно перекладається як «зрубаний ліс». І розповідає про певний етап життя Анастасії.

Свої роботи художниця доповнила тематичними казками. У них вона використовувала стародавні слова, які вийшли із нашого вжитку. Та щоб читачу розповідь стала зрозумілою, створила власний  словник із поясненням.

Для художниці кожна робота, як лист власного щоденника.  На кожному малюнку зображений символ, який ховає самопочуття авторки.

Переглянути виставку «ДеревнЯ» Анастасії Сабадах можна до 18 серпня у галереї «На Проскурівській».

" " " "