Державні виконавці відзначають своє професійне свято

780

17 грудня своє професійне свято відзначають державні виконавці. Люди, чия служба не менш небезпечна та складна, аніж у правоохоронців. Про складнощі в роботі, напрацювання та перспективи напередодні професійного Дня народження виконавців наш наступний сюжет.

Служба – небезпечна і важка. Так можна охарактеризувати не лише роботу правоохоронців. Державні виконавці – люди, котрі як і поліцейські, стоять на сторожі дотримання букви закону, не маючи ані зброї, ані спецзасобів, щодня наражаються на небезпеку.

Незважаючи на ризики, кожен працівник державної виконавчої служби області щомісячно займається виконанням в середньому більш як 85 справ. Складнощів при цьому виникає чимало. Найбільше проблем із приватним сектором. Аби стягнути визначений судом борг із його жителів інколи доводиться хитрувати.

Завдяки винахідливості, наполегливості та старанням виконавці Хмельниччини другий рік поспіль лідирують у внутрішньому загальнодержавному рейтингу. Із 153 тисяч судових рішень вони виконали майже третину.

До кінця року, кажуть у виконавчій службі, власний й без того хороший показник планують покращити. Адже, розуміють, їх робота – вкрай потрібна і вкрай важлива.

 

" " " "