Професійне свято відзначають судді Хмельницької області.

1815

Квіти, грамоти та подарунки отримали кращі працівники судової системи Хмельницького та області 15 грудня. Адже саме в другу декаду останнього місяця року традиційно відзначають професійне свято слуги Феміди. Привітати їх прийшли представники усіх владних гілок міста та області.

15 грудня в Україні відзначають День працівників суду. Під час урочистостей служителі Феміди традиційно отримують нагороди та привітання не тільки від колег «по цеху», а й від представників інших гілок влади.

Вони постійно намагаються втілювати у життя конституційні принципи правосуддя, які вже на даний час відповідають усім європейським стандартам прав і свободи людини.  І попри важку ситуацію в країні та нестачу кадрів, вони з гідністю виконують свій борг перед суспільством.

Сьогодні нагрудний знак отримали судді, які присвятили усе своє життя одній справі. Ніла Переверзєва свій шлях у велике суддівство починала зі звичайного кур’єра. За двадцять п’ять років стажу провела кілька сотень вироків та свого першого ще не забула. Це була суперечка між сусідами за землю. За словами пані Ніли – це було найважче професійне випробування у житті.

Ще однією гордістю Хмельницького стала телепередача «Слово Феміди», яка не має аналогів на теренах України. Вона зближує суддівську роботу із громадою. В ній висвітлюються найгостріші справи.  За рік свого існування автори вже встигли висвітити роботу Одеського,  Запорізького, Львівського, Київського та Харківського судів.

Телепередачу «Слово Феміди» визнала й Рада суддів України.

 

" " " "