Дев’яносто мільйонів розподілено. У Хмельницькому відбулася чергова сесія міської ради

795

Бюджетні питання, фінансування об’єктів будівництва та протидія коронавірусній хворобі. У Хмельницькому відбулася чергова сесія міської ради. Депутати підтримали ряд програм з розвитку міста. Також на різні галузі та об’єкти депутатський корпус із вільних залишків спрямував близько дев’яноста мільйонів гривень.

Найбільша кількість питань подяку денного для нового скликання. На п’ятій черговій сесії міськради розглянули близько ста тридцяти питань. Зокрема депутати присвоїли відзнаку « Мужність та відвага» герою, який загинув на сході країни.

Чимала кількість питань порядку денного стосувалася підтримки військових та силових формувань, які діють  у обласному центрі. Також обранці затвердили низку міських програм на кілька наступних років.

На сесії розглянули виконання бюджету у селах, які приєдналися до Хмельницького в рамках реформи децентралізації. Депутатський корпус проголосував за внесення змін до бюджету міста на 2021 рік.

За словами профільного заступника Романа Примуша, зараз у місті ситуація покращилася, хоча залишається непростою. Заповненість ліжок залишається високою та тримається на рівні понад 70%.

Окрім цього місто виділило кошти на завершення об’єктів будівництва, серед яких і освітні заклади.

В планах будівництво дитячих спортивних майданчиків на шкільних подвір’ях.

 

" " " "