Весняно-польові роботи – на фініші

612

У Групі компаній VITAGRO триває посівна. Про пшеницю та ячмінь, жартують аграрії, давно забули. Зараз сіють соняшник, цукровий буряк та кукурудзу. Погода проведенню робіт сприяє, земля має достатню кількість вологи. Як тільки потепліє, кажуть господарники, візьмуться до сої. Зараз сіяти культуру ще прохолодно. Разом з аграрниками на посівній побувала і наша знімальна група.

Відродження давньої традиції. У всіх кластерах Групи компаній VITAGRO відновлюють посіви цукрового буряка Понад тисячу гектарів засівають у хмельницькому кластері.

Цукровий буряк вперше сіють за технологією смарт. Це – сучасна технологія. Вона – дорога, але значно спрощує вирощування самої технічної культури.

Технологія – недешева, але прогресивна. Вона спростить догляд за культурою. А, якщо ще додати сприятливі погодні умови, кажуть господарники, то цього року варто очікувати щедрих врожаїв.

Ще день-два і у хмельницькому кластері фінішують посіви цукрового буряка, соняшника та кукурудзи. Як тільки потепліє, кажуть господарники, візьмуться до сої. Зараз сіяти культуру ще прохолодно.

" " " "