Діалог з громадою: поліцейські міста запрошують хмельничан до дискусії.

1411

Діалог з громадою: поліцейські міста запрошують хмельничан до дискусії. Для цього зорганізовують зустрічі із жителями різних мікрорайонів міста. Кажуть, таким чином хочуть не лише донести корисну інформацію до людей, а й почерпнути дещо для себе. З’ясувати де не допрацьовують, аби служити та захищати краще.

Правоохоронці Хмельницького пішли в народ. Віднедавна вони почали проводити зустрічі із громадою. Кажуть, таким чином хочуть показати свою відкритість, бути почутими і почути. Питання, скарги та пропозиції від людей тільки вітаються. Адже, незважаючи на позитивні зміни, до кінця негативу позбутися не вдалось, кажу головний правоохоронець Хмельниччини.

Перший мікрорайон до якого дісталося керівництво поліції – Озерна. Кажуть, він – один із найбільших – тут проживає 40 тисяч городян. А, от, обслуговує їх лише один дільничний. Ситуація – патова, якщо відповідальність за безпеку в районі перекласти виключно на його плечі. Якщо ж спільно взятись за справу – можна досягти успіху, переконаний головний поліцейський міста.

Запорукою успіху убезпечення кожного мікрорайону поліцейські вважають своєчасне реагування із боку громади на правопорушення. Кажуть, лишень запримітивши недобре, варто, не вагаючись телефонувати «102».

Поліцейські переконані, після особистого спілкування, городяни, зрештою змінять ставлення – і до них, і до власної участі та ваги в убезпеченні обласного центру. Задля цього вже найближчими днями спілкуватимуться і з жителями інших мікрорайонів. Дату, час та місце зустрічі повідомлять заздалегідь. Для цього слідкуйте за соцмережами, ЗМІ та дошками оголошень.

 

" " " "