До Хмельницького прибула Місія Європейського Союзу.

1126

Консультації заради довіри. На Хмельниччину завітали представники Європейського Союзу. Гості з-за кордону  навчали подільських правоохоронців ефективному державному управлінню. Такий досвід буде корисний для обох сторін, переконані європейці. Вже з осені подібні тренінги стартують по всій Україні.

До Хмельницького завітали європейці. Місія Європейського Союзу направлена на допомогу державним органам у секторі цивільної безпеки. Серед тих, хто нині переживає етапи реформування – поліція. Одноденний тренінг включав в себе як теоретичні, так і практичні завдання.

Консультативна Місія має за мету  зміцнити взаємодію поліції та громад, адже саме на відкритість спрямовані стратегічні консультації колег з-за кордону. Тож наша область була вибрана не випадково – саме тут, кажуть представники Європейського Союзу поліцейська структура стрімко завойовує довіру населення.

Делегація спікерів включає управлінців  з досвідом роботи у правоохоронних органах  та секторі цивільної безпеки з Латвії, Литви, Великобританії. На досвіді інших країн європейці хочуть показати – взаємодія полісменів з громадами базується на повазі та відповідальності.

Крім правоохоронців, представники Європейського Союзу обмінюються досвідом з прикордонною, фіскальною службою та СБУ.

 

" " " "