«Дідібао» вдало стартувало у новому сезоні першої ліги

1093

Нова форма, новий логотип, нові гравці та амбітні плани на сезон. Кам’янець-подільське «Дідібао» стартувало у чемпіонаті України з баскетболу у першій лізі. Перший матч кам’янчани провели на виїзді. З Рівного подільські баскетболісти повернулися з двома перемогами. Перший домашній поєдинок «Дідібао» зіграло цими вихідними. У рідних стінах кам’янчани приймали Калуш з Івано-Франківської області.

У новій формі, з новим логотипом та такими ж амбітними планами на сезон. Кам’янець-подільське «Дідібао» стартувало у чемпіонаті України з баскетболу у першій лізі. З минулого року кістяк команди кам’янчани зберегли, втім у складі колективу з’явилися й нові обличчя.

Минулого року Максим Лисяк грав у Київ-Баскет. Цього року баскетболіста покликали у кам’янець-подільське «Дідібао». Для команди він – справжня знахідка, бо ще одного гравця, зростом вище двох метрів, колективу насправді не вистачало.

Перші кроки до нагород кам’янчани вже зробили. Новий сезон розпочали на виїзді. З Рівного подільські баскетболісти повернулися з двома перемогами. Перший домашній поєдинок кам’янчани зіграли цими вихідними. У рідних стінах баскетболісти приймали Калуш з Івано-Франківської області.

Хоча у двох іграх з Калушем кам’янчани й отримали дві перемоги, втім, каже капітан команди Микола Полюляк, працювати ще є над чим.

Після чотирьох перемог кам’янець-подільське «Дідібао» очолює свою групу у чемпіонаті. Зараз у подільських баскетболістів 8 очок, у Калуша, який займає друге місце, – тільки п’ять.

" " " "