«Дім для Дома»

1663

«Дім для Дома»  – це новий роман української письменниці Вікторії Амеліни.  В рамках всеукраїнського туру авторка завітала і до Хмельницького. Вона привезла цікаву історію про білосніжного королівського пуделя Доменіка.  За рахунком – це вже третя книга. У 2014 році вона дебютувала з романом про Майдан «Синдром листопаду, або Homo Compatiens», який дуже швидко набрав популярності в Україні.

«Дім для Дома» – на перший погляд може здатися, що в назві книги допущена помилка. Але Дом – це пес – головний герой твору – королівський білий пудель, який  власне і намагається знайти свій дім. На написання цього сімейного роману знадобилося майже три роки. Два з них на відтворення задуму і один на пошук цікавого оповідача – головного героя, який і розповість історію письменниці.

Також книга розповідає про життя переселенців. Про те, як їхня пам’ять починає ідеалізувати покинуті місця. Попри те, що на перший погляд головний герой книги – собака, він серйозно замислюється про пошук дому та України в цілому.

У рамках всеукраїнського туру авторка відвідає понад 13 міст України. Вже 4 жовтня презентація книги «Дім для Дома» відбудеться у Вінниці.

" " " "