Діти – наше майбутнє: із Днем міста малечу привітали по-особливому

697

Діти – наше майбутнє: із Днем міста малечу привітали по-особливому. У мікрорайоні Виставка, поблизу СВ для дітей влаштували справжнісіньке свято. Розваг не бракувало. Тут і танцювали, і розмальовувались, і змагались… В результаті задоволеними залишилися усі: малеча – від активного відпочинку, а батьки – від пасивного. Адже, зважаючи на те, що із чадами займалися аніматори, родителі мали змогу перепочити, насолодившись сонячним осіннім днем і атмосферою свята.

Танці, ігри та бульбашкове шоу. День міста у Хмельницькому відзначали не лише дорослі, а й діти. Святкові розваги влаштували у мікрорайонах. Вранці тішили малечу поблизу Дендропарку, а під вечір – на Виставці.

Дитячі розваги влаштували за всіма карантинними правилами. Організатори кажуть, дитяче здоров’я – понад усе.

В результаті задоволеними залишилися усі: малеча – від активного відпочинку, а батьки – від пасивного. Адже, зважаючи на те, що із чадами займалися аніматори, родителі мали змогу перепочити, насолодившись сонячним осіннім днем і атмосферою свята.

Організатори заходу кажуть, зважаючи на те, скільки діток прийшло, свято продовжать. І вже на наступні вихідні анонсують розваги у парку Чекмана та на Озерній.

" " " "