Дівчинці, котра на Різдво втратила батьків у ДТП, збирають кошти

Небайдужі мешканці Теофіпольського району ініціювали збір коштів 9-річній дівчинці, котра на Різдво втратила батьків у ДТП та сама травмувалася

1126

На Хмельниччині жителі Теофіпольського району ініціювали терміновий благодійний збір коштів для дев’ятирічної дівчинки, котра на Різдво втратила батьків у дорожньо-транспортній пригоді. Про це повідомили на “Фейсбук-сторінці” місцевої спільноти теофіпольської громади.

«Потрібна термінова допомога на лікування Блажчук Ангеліни Сергіївни, смт Базалія,  28.01.2011 року народження, яка 07.01.2021 поступила в Теофіпольську ЦРЛ з діагнозом «Політравма» після ДТП, (мама Мілана і тато Сергій померли), 08.01.2021 дитина відправлена на лікування  в Хмельницьку міську дитячу клінічну лікарню», – йдеться у дописі.

Тим часом до благодійної акції вже долучилися переможці святкового конкурсу фотозон із села Турівка Теофіпольської ОТГ. Вони стали призерами фотоконкурсу та отримали грошову винагороду від голови громади, котру тепер мають намір передати для потерпілої дівчинки.

Нагадаємо, що трагічна аварія трапилася неподалік від смт Базалія сьомого січня. Два легкових автомобілі не змогли розминутися та зіштовхнулися. В одному з них перебувала родина – батько, мати та їх дев’ятирічна донька. Мати загинула на місці події, батько – в кареті “швидкої”. Дитину госпіталізували з травмами.

" " " "