Диво-звірі Марії Приймаченко.

2320

Кольорові звірі заполонили Хмельницький обласний художній музей. Їх малювала і створювала у своїй уяві українська народна художниця Марія Приймаченко. На виставці представлено понад 20 картин. Вони створені у техніці декоративного розпису. Своїми витворами художниця переносить глядача у вигаданий світ фантазії, у якому мешкають надзвичайно позитивні та дивовижні звірі.

Традиції, індивідуальність та сучасність – те, що вміло поєднала Марія Приймаченко у своїх картинах. Їх 16 серпня презентували у Хмельницькому обласному художньому музеї. 23 дивовижних звіра – це витвір уяви авторки. Таких тварин просто не існує. Кожен із них розповідає свою історію.

Яскраві, кольорові, соковиті  – такі звірі Марії Приймаченко. Свої роботи вона створювала на звичайному папері.  А от для його кольорового забарвлення використовувала звичайну гуаш, до якої додавала трішечки клею.

Даниїла Бойко прийшла до музею знайомитися із мистецтвом Марії Приймаченко. І одразу знайшла свою улюблену роботу. Каже, її назва чудово доповнює зображення своїм філософським змістом.

Переглянути виставку та помалювати можна буде до 30 вересня в Хмельницькому обласному художньому музеї.

" " " "