До 34-ї річниці чорнобильської катастрофи ліквідатори отримали матеріальну допомогу від міської ради

1219

Підтримка ліквідаторів. Цього року виповнюється 34-та річниця з дня вибуху на Чорнобильській атомній електростанції. Через пандемію коронавірусу всі заходи у місті переносяться на зиму. Проте окремих ліквідаторів в переддень річниці вирішила підтримати Хмельницька міська рада.

Андрій Семенович  за своє життя побував на двох війнах. Одна – із невидимим ворогом, інша – десятилітня афганська кампанія. У далекому 1986-му був одним із перших, хто поїхав у Чорнобиль. Там працював кілька місяців і майже одразу був направлений до далекого Афганістану. На війні отримав поранення.

Впереддень чергової річниці чорнобильської катастрофи до ліквідаторів навідалися міські чиновники і побратими, аби подякувати за працю і самопожертву.

Наразі в місті налічується більше як півтори тисячі ліквідаторів катастрофи. Серед них і Євген Володимирович. Чоловік пригадує – під час навчання на медика його відправили  разом із пілотами гвинтокрилів до Чорнобиля. Там перебував 12-ть днів.

До річниці чорнобильської катастрофи за дорученням міського голови усім, хто найбільше потребує допомоги та підтримки,роздали продуктові набори та грошову допомогу.

" " " "