До дня військово-морських сил України у Хмельницькому відбулося водне свято

784

Цікаво, спортивно та видовищно. 5-го липня в нашій державі відзначали день Військово-морських сил України. Хоча Хмельницький не має виходу до моря, проте підійшов до святкування по особливому. На річці Південний Буг можна було спостерігати водну регату, виставку катамаранів, змагання веслувальників. Хмельничани ж мали можливість спробувати свої сили у веслуванні на човні «Дракон».

День  Військово-морських сил України у Хмельницькому. На вихідні в обласному центрі відбулося водне свято. На річці Південний Буг організували розваги на будь який смак. Було і весело, і спортивно, і інформативно.

Олександр  займається вітрильним спортом вже не один десяток років. Із напарниками вже спустили човен на воду та готуються до запливу. Переконує, ходити під вітрилом – це свого роду пригодницький та екологічний  відпочинок.

Ходили водами Південного Бугу і німецькі крейсери з лінкорами та навіть всім відомий Титанік. Щоправда – це модель в сто разів менша за його затоплений аналог у водах Атлантичного океану.

Майстер займається моделюванням вже тривалий час. Каже, головне в цій справі – пошук інформації про той чи інший корабель. Для виготовлення макету необхідно від кількох місяців до кількох років.

" " " "