У Хмельницькому приватного детектива підозрюють у незаконному збуті таємної інформації

Слідчими ДБР було встановлено, що керівник одного з детективних агентств несанкціоновано збував таємну інформацію ДФС

1500

У Хмельницькому ДБР оголосило підозру очільнику одного з місцевих приватних детективних агентств. Посадовця підозрюють у тому, що він займався неправомірним збутом інформації Державної фіскальної служби, яка мала статус “обмеженого доступу”. Про це розповідає редакція “СТОПКОР”.

При цьому в публікації зазначають, що підозрюваний, ймовірно, перебував у змові з кількома посадовцями одного із ГУ ДФС. Змовившись з групою осіб, чоловік “зливав” деяку таємну інформацію, що зберігалася на автоматизованих інформаційних системах Державної фіскальної служби України.

У зв’язку з оголошенням  підозри, слідчі Державного бюро розслідувань провели ряд санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваного детектива, та декількох осіб, з якими він міг бути у змові.

Читайте також: Слідчі ДБР затримали ласого до наживи військового

Слідство ведеться під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури та оперативним супроводом Управління СБУ Хмельниччини, а також Управління внутрішньої безпеки ДФС України у Хмельницькій області.

Якщо підозрюваного визнають винним, йому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

" " " "