До виборів готові: судові охоронці Хмельниччини переходять на посилений варіант несення служби

750

Судові охоронці України переходять на посилений варіант несення служби. З 24 до 27 жовтня мають бути пильними, як ніколи, адже у день голосування та, особливо, після нього, у храмах Феміди розпаляться післявиборчі баталії. Принаймні, так свідчить досвід попередніх років. Відтак, під особливою увагою вартових правосуддя будуть апеляційні адміністративні та окружні адміністративні суди. Також співробітники Служби увійдуть до складу ситуаційного центру ГУНП. Вони разом з іншими правоохоронцями відстежуватимуть ситуацію у судах та реагуватимуть у разі потреби.

Останні кілька місяців судові охоронці активно навчалися. Щоб це не було -пожежа, агресивно налаштовані молодики чи напад на суддю – тепер знають як діяти у будь-якій ситуації. На носі – вибори, а, отже, кажуть, чекати можна чого завгодно.

Головне завдання Служби судової охорони – забезпечення громадського порядку у судах. Це, певні, особливо актуально під час виборчого процесу, адже він не обходиться без конфліктів. Відтак, Територіальне управління у Хмельницькій області переходить на посилений варіант несення служби.

До охорони судів Хмельниччини у день голосування та після нього залучать увесь особовий склад. Також налагоджена координація із правоохоронцями – навіть у найвіддаленіших точках нашого краю.

Ось ця кімната – серце теруправління – його чергова частина. Саме сюди стікається уся інформація із об’єктів, які охороняє Служба. Функція співробітників – пильно стежити та не змикати очей 24/7.

Відтак, у повну бойову готовність уже приведені резерви з належним екіпіруванням для оперативного посилення охорони судів.

" " " "