Дочасний старт президентських перегонів зареєструвала громадська мережа ОПОРА.

732

Подарунки до святого Миколая, реклама в Інтернеті та візити політиків. Громадська мережа ОПОРА реєструє дочасний старт президентських перегонів. Політичні партії організовують роздачу подарунків та продуктових наборів, а на вулицях міст та поблизу доріг вже  з’явилися  біг-борди. Офіційно реєстрація кандидатів стартує  31 грудня, проте майбутні претенденти на пост Президента  вирішили не чекати та потроху  нагадувати електорату про себе.

Навіщо  чекати офіційного старту , адже три місяці так мало для агітації. Так вирішили політики та поки потенційні кандидати і потроху почали нагадувати про себе виборцям. Дочасний старт виборчої кампанії реєструє громадське спостереження ОПОРИ. Борди, плакати, політичні акції  поки офіційно не фінансуються із виборчого фонду, тож контролю за використанням грошей немає, кажуть координатори ОПОРИ.

В ОПОРІ прогнозують у цій політичній кампанії використання адмінресурсу, адже понад третина  держслужбовців у районах  мають політичну приналежність.

Поки не відомо, хто ж вступить в політичну гонку, однак потенційні учасники виборчих перегонів вже задобрюють  виборців.

В інтернеті з’явилися ролики із ознаками чорного піару та фейкові сторінки політсил, кажуть координатори ОПОРИ.

За 4 місяці 9 потенційних кандидатів на пост Президента  побували на Хмельниччині. Старт реєстрації учасників  виборчого процесу в Центрвиборчкомі стартує 31 грудня.

" " " "