DOCUDAYS.UA У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

268

Мандрівний фестиваль у Хмельницькому. DOCUDAYS UA уже 25-го листопада розпочинає показ документальних фільмів у нашій області. Частину стрічок глядачі подивляться онлайн, решту – у Молодіжному центрі. Темою цьогорічних показів обрали право людини на здоров’я.

Ще з 2001 року фестиваль документального кіно про права людини мандрує країною. Хмельниччина приєдналась до команди DOCUDAYS UA відносно недавно – у 2016 році. Цьогорічна тема фестивалю – «Повне одужання», тобто роздуми проте, як пандемія змінює світ та людей.

З 25 листопада по 10 грудня на платформі Docuspace можна переглянути 6 стрічок , в яких автори розкривають гострі соціальні теми – адаптація у суспільстві та життя у час пандемії. Окремою темою є підтримка Всеукраїнської кампанії «Разом – за безпечні пологи»

Фестиваль проходить у дні проведення акції «16 днів проти насилля». Тому під час показів усі глядачі можуть отримати консультації фахівців різних галузей ,зокрема правозахисників та психологів.

Цьогоріч фестиваль відбудеться у комбінованому форматі. Окрім онлайн показів, переглянути фільми можна буде 3 грудня в Молодіжному центрі.

 

" " " "