РОБОЧИЙ ВІЗИТ

242

Ефективна діяльність комунальних закладів – пріорітетна у роботі Хмельницької обласної ради. На цьому під час робочої поїздки до Волочиська наголосила голова депутатського корпусу Віолета Лабазюк. Вона побувала у санаторії “Райдуга”, місцевому промислово-аграрному ліцеї та навчально-виховному комплексі. У розмові з колективами закладів Віолета Лабазюк запевнила, що заклади освіти і охорони здоров’я матимуть і надалі належну підтримку з боку обласної влади.

На відпочинок і лікування до санаторію “Райдуга” приїжджають люди з усієї України.

“Райдуга” одночасно може прийняти сотню людей. Тут лікують захворювання органів травлення, серцево-судинної та нервової систем.

У санаторії працюють за різними оздоровчими програмами. Серед останніх – профілакика синдрому вірусної втоми. Вона розрахована на пацієнтів, які перехворіли на ковід. У “Райдузі” проходять реабілітацію потерпілі через нещасний випадок на виробнитцві.

Актуальні пільгові оздоровчі програми для учасників війни на Сході та їх сімей.

Галузь охорони здоров’я залишається пріорітетною у роботі депутатського корпусу – наголосила голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк. Вона запевнила, що і в подальшому медичні заклади можуть розраховувати на всебічну підтримку.

Не можуть обійтися без фінансової підтримки держави заклади профтехосвіти. У Волочиському промислово-аграрному ліцею здобувають виробничий фах понад 3 сотні учнів.

Якісну освіту можна отримати у  сучасних майстернях – впевнений директор ліцею.

Вже незабаром Волочиський промислово-аграрний ліцей може перейти у комунальну власність Хмельницької обласної ради. Це дозволить прискорити процес покращення матеріально-технічної бази.

У Волочиському НВК Віолета Лабазюк поспілкувалася з учнями та педагогами закладу. Оглянула матеріальну-технічну базу та поцікавилася ходом реалізації проєкту «Япомога», завдяки якому у спеціальних боксах можна  обміняти пластикові пляшки на корм для тварин. Це один із багатьох проєктів які вдалося реалізувати у закладі протягом останніх років.

Всього у підпорядкуванні Хмельницької обласної ради перебуває 100 комунальних закладів. Їх належне фінансування залишається пріорітетним, -запевнила Віолета Лабазюк.

" " " "