Домашній тур БК «Хмельницький»

1111

Багато боротьби, нервів та порушень. Хмельничанки зіграли черговий тур у вищій баскетбольній лізі. У рідних стінах наші дівчата приймали суперниць з Броварів. Обидва матчі видалися напруженими та занадто емоційними. Не обійшлося без порушень та вилучень. З яким результатом завершилися поєдинки – знають наші журналісти.

Хмельничанки проти броварок. У Хмельницькому пройшов черговий тур чемпіонату України з баскетболу у вищій лізі. У рідних стінах наші дівчата приймали суперниць з Броварів.  Баскетболістки і справді боролися за кожен м’яч та кожен сантиметр спортивного майданчика. Кожна з команд хотіла перемогти. Хмельничанки демонстрували характер, суперниці – вміння та досвід.

А тому й обидва матчі видалися напруженими та занадто емоційними. Не обійшлося без порушень та вилучень. Грати на межі порушення – ніщо інше, як настанова тренера. Тільки так, запевняє головний наставник, можна перемогти сильних суперниць. У другому матчі суперниці йшли нога у ногу, щоправда лише у першій половині. Її, до слова, хмельничанки залишили за собою.

Все так і сталося. У другій частині матчу броварки зібралися і переграли хмельничанок. У виїзному поєдинку вони здобули дві перемоги. Відігратися хмельничанки зможуть вже на прийдешні вихідні. У гості їх чекають суперниці з Києва. Тетяна Кукуріка, Ігор Павлюк. Головні новини Хмельниччини. ТВ 7+.

" " " "