У Хмельницькому на годиннику вже за дві хвилини – Новий рік

Біля будинку міськради облаштували новорічну фотозону

1477

Новорічна фотозона  із символічним годинником та великими яскравими прикрасами з’явилася поруч із міською радою. Усі охочі  тут можуть зробити собі фото на згаду, розташувавшись на тлі годинника, стрілки якого показують за дві хвилини Новий рік, йдеться у сюжеті телеканалу “Місто”.

Сфотографуватись у новорічному антуражі можна, зручно вгостившись у красивому кріслі, а можна й просто на повен зріст. Розміру годинника вистачає на будь-яку забаганку, адже він має два метри в діаметрі. На білому тлі циферблату  розташувались усі 12 годин і, як годиться дві стрілки, що майже зійшлися в точці, яка символізує новий рік. Годинник також оздоблений яскравими прикрасами та символічними подарунками в золотистих обгортках.

Читайте також: У Хмельницькому обстежили головну ялинку міста та ярмарок біля неї: загрози не знайшли

Увесь цей святковий антураж розробили спочатку в ескізному проекті, а згодом і виготовили учні та майстри виробничого навчання ВПУ №25. На весь процес пішло близько трьох тижнів.

“Фотозони  зараз модно, це тренд фотозони. Кожен старається краще зробити. Надіюсь, що мешканцям міста сподобається наш витвір. Робили з дерева, нанесли фарбу, що не змивається. Ще й про всяк випадок залакували . Пройшли також усі шви, щоб було все гарно і не змокло. Щоби  поки будуть святки, щоб усе радувало людей” – каже майстер виробничого навчання Любов Шаля.

Діятиме фотозона упродовж усіх різдвяно-новорічних свят

" " " "