Допомога потрібна кожному.

554

Допомога потрібна кожному.  Благодійний фонд «Карітас» продовжує дарувати підтримку своїм підопічним. Цього розу допомогу отримали люди похилого віку, які переселилися до Хмельницького. Нині вони перебувають у дуже важких сімейних обставинах, адже залишилися без підтримки рідних.

Солодкий стіл, задушевні пісні та найнеобхідніші засоби гігієни. У благодійному фонді «Карітас» в переддень Дня захисту людей похилого віку влаштували міні-концерт для своїх підопічних. На обслуговуванні соціальних працівників знаходиться понад 20 людей. Частина із них не змогли прийти через стан здоров’я. Інші ж традиційно збираються за круглим столом і згадують свої родини, які залишилися у зоні бойових дій.

Люди не стримують сліз. Їхнє життя розділилося на «до» та  «після». Зараз їхньою єдиною підтримкою залишаються благодійники, які допомагають з ліками. В переддень свята вони зібрали пакети з найнеобхіднішими засобами гігієни.

Для соціальної та психологічної підтримки людей у «Карітасі» створили проект «Домашня опіка». Так соціальні працівники замінили переселенцям близьких та рідних.

Соціальні працівники додають, готові допомоги й іншим.

 

" " " "